diumenge, 29 de març del 2009

Mitja de Montornés

Aquest any el temps no va acompanyar gaire, ens vàrem mullar una mica, però va valer la pena, la de Montornés que és una cursa on els regals són molt esplendits, i l'organització ho té tot molt ben controlat, amb pasta per a tothom, inflables (dins el pavelló) pels nens.
Cal recordar que aquesta és la última mitja marató del circuit Challenger de la Diputació de Barcelona, aquest per primera vegada un escalenc (l'Àngel Torrent) ha aconseguit fer un mínim de 6 mitges del circuit i així optar al premi Challenger.

diumenge, 15 de març del 2009

MITJA MARATÓ DE BERGA

Aquesta és una cursa que no l'havia fet mai cap atleta del club, i aquest any hi han participat Francesc Subira (1:32:13) i l'Àngel Torrent (1:57:48), el primer classificat ha fet un temps de 1:11:03.
Ha estat una cursa força dura degut a les pujades i baixades, i a la calor que ha fet. Però com a cursa de poca gent, uns 200 arrivats, molt ben organitzada i amb una bona botifarra a l'arrivada, a més el paissatge entre Berga i Avia, ha estat esplendit, en definitiva un bon regust a boca.

diumenge, 1 de març del 2009

Marató de Barcelona

Aquest any tres atletes han participat a la Marató de Barcelona, tot i coincidir amb la Mitja Marató de Banyoles.
  • Dani Paltré 3:15:20
  • Xavier Pagès 3:24:55
  • Sergi González 4:14:01
Moltes felicitats.

Mitja Marato de Banyoles

En aquesta edició hi participàren 14 atletes escalencs, 11 a la Mitja i 3 a la volta a l'Estany.